Coaching - Vuur & IJs

Coaching

Wij maken de wereld graag mooier door mensen te prikkelen zichzelf te ontdekken en zo vrijer en energieker te leven. Dat doen wij fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

We creëren daarvoor ruimte tijdens groepsactiviteiten in een veilige en vertrouwde omgeving zoals online ademsessies, retreats en ceremonies.

Soms is persoonlijke aandacht nodig. In onze individuele begeleiding krijgt jouw behoefte alle ruimte.

Herken je jezelf in de volgende punten?

En is daarnaast sprake van één van onderstaande situaties?

Coaching door Vuur & IJs kan jou zeker verder helpen.

Wat levert het op

Wie coacht je

Luc

Werkt vanuit Gouda

Praktisch

Wij werken met hybride coaching. Dat wil zeggen dat we zowel fysiek als online werken. Wij werken door heel het land, vanuit het coachhuis, onze eigen praktijkruimtes of eventueel bij jou thuis. De coachsessies zijn live, eventueel aangevuld met vooropgenomen multimedia, zoals geleide oefeningen of online lessen. Voor online coaching maken wij gebruik van Zoom.

Ieder traject geven wij vorm aan de hand van een kennismaking. We brengen jouw hulpvraag in kaart en doen een voorstel voor het begeleidingstraject. Omdat wij multidisciplinair werken kan het voorkomen dat je in een traject door verschillende coaches begeleid wordt. 

Wij geloven niet in werken volgens “uurtje-factuurtje”. Je betaalt voor de waarde die je er uit haalt. Je betaalt voor dat wat het je oplevert. Omdat wij altijd volgens persoonlijke maatwerktrajecten werken, kunnen wij hiervoor geen vaste prijs noemen. Wel zullen we deze van te voren met je overeenstemmen. Trajecten beginnen bij zo’n €600 en kunnen zo ver oplopen als redelijkerwijs haalbaar is. Mochten de financiën een reden zijn om af te zien van coaching, zullen wij altijd samen met jou kijken naar een mogelijke oplossing.

Wij helpen je graag bij:

Wij bieden begeleiding op verschillende niveaus

1.

De basis van jouw functioneren wordt sterk beïnvloed door stressmanagement en veerkracht.

2.

Vervolgens kun je leren omgaan met emotie. Energie bevrijden. Je kunt leren om pijnvrij te bewegen en te leven.

3.

De laatste stap van onze coaching zit op het gebied van spirituele groei en zelfverwezenlijking. Leven is meer dan óverleven.

Denk jij dat dit iets voor je is?

Meld je nu aan voor een gratis vrijblijvend intakegesprek

Vuur & IJs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders