Luc Beerens

Oprichter | Breathwork Professional | Mindset coach | Spacekeeper

Luc raakte zijn energie kwijt in carrières die niet bij hem pasten. Lachen en huilen was nauwelijks onderdeel van zijn leven. De spoedopname van zijn jongste dochter (het liep goed af) was zijn wake-up call.

Zijn verlangen naar energie, voelen en léven werd aangewakkerd. Op het randje van een burn-out liet hij alles los en sprong.

Nu is hij de mindset-changer ten (blote)voeten uit. Met hem ervaar je dat je natuur overal kunt vinden want natuur, dat zit in jouw lijf.

Met Luc ontdek je dat je veel meer kan dan je denkt. Hij werkt graag met je lichaam, vuur, adem, ijs en beweging.

Renate Boers

Watergieter | Intuïtief coach

Renate kwam tijdens haar werk in de advocatuur en het bedrijfsleven tot het inzicht dat ze steeds meer vanuit haar hoofd leefde en zo vertrok vanuit haar eigen lijf.

Door middel van opstellingen werk werd haar liefde voor lijfelijk werk aangewakkerd en zodoende ging zij zich bekwamen in het daadwerkelijk bewonen van het eigen lijf. Zo heeft zij vele ervaring in en studie gedaan naar bodywork, trauma treatment en systemic constellations. Deze methodieken past zij toe in haar dagelijks leven en in haar ondernemerschap.

Ze gaat graag samen op reis in het lijf en op zoek naar de verborgen verhalen en archetypen in jou en je geschiedenis. Zowel als intuïtief coach als in de vorm van watergieter van zweethut ceremonies gaat zij met jou de diepte in.

In de natuur, in de stilte, tijdens het mantra zingen van liederen, om de stenen en bij het vuur voelt zij zich gedragen en niet meer door hard te werken of haar best te doen, puur door aanwezig te zijn met wat is.  

Martin Boersma

Vuurhoeder | Watergieter | Koudetrainer

Martin heeft jaren geworsteld met zich niet goed genoeg voelen, met niet kunnen voldoen aan de voorwaarden die, volgens hem, door anderen aan hem opgelegd werden.

Ondanks de rebelse uitingen en uitstralen dat “ie zich nergens iets van aantrok” nog steeds behoorlijk last van het “imposter- syndroom”. Altijd die stem in je hoofd die zegt dat je maar doet alsof, toneel speelt.

Martin kon in de zweethut voor het eerst echt volledig ongeremd zelfliefde ervaren. Na zichzelf een leven lang te veroordelen hielp (helpt) het ritueel hem om daaruit te stappen en zichzelf te gaan zien als volwaardig mens.

Helemaal in volmaakte onvolmaaktheid. In contact met moeder Aarde en vader Zon en vooral met zijn eigen wijsheid en kracht.

AHO!

 
 

Luister onze podcast

Vuur & IJs draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches