Luc Beerens

Luc Beerens

Oprichter | Breathwork Professional | Mindset coach | Spacekeeper

Luc raakte zijn energie kwijt in carrières die niet bij hem pasten. Lachen en huilen was nauwelijks onderdeel van zijn leven. De spoedopname van zijn jongste dochter (het liep goed af) was zijn wake-up call.

Zijn verlangen naar energie, voelen en léven werd aangewakkerd. Op het randje van een burn-out liet hij alles los en sprong.

Nu is hij de mindset-changer ten (blote)voeten uit. Met hem ervaar je dat je natuur overal kunt vinden want natuur, dat zit in jouw lijf.

Met Luc ontdek je dat je veel meer kan dan je denkt. Hij werkt graag met je lichaam, vuur, adem, ijs en beweging.

Daan van de Konijnenburg

Mede-eigenaar | Heartmath Coach | Breathwork Professional | Ceremoniemeester

Daan voelde zich jarenlang afgesneden van zijn eigen natuur, zijn wijsheid en zijn omgeving.

Onderdeel van zijn dagelijks leven waren zware angst, depressie en verslaving. Na een zware periode begon hij de lichtpuntjes van het leven weer te zien en werkte hij hard aan zichzelf om mentaal en fysiek gezond te worden.

Tijdens deze reis kwam hij in aanraking met diverse methodes om zijn gezondheid steeds verder te optimaliseren, zoals bijvoorbeeld koude training, ademwerk en mindfulness.

Van daaruit hervond hij zijn liefde voor het leven. Dit proces van gevoelsmatige dood naar her-leven, van het gevoel afgesneden te zijn, naar vol-ledig verbonden maakte hem onwijs enthousiast om dit met zoveel mogelijk mensen te delen.

DSCF1405
vuur en ijs -3049

Bobbie Bitter

Holistisch Personal Trainer | Spaceholder

Bobbie had twee burn-outs nodig om diens hart te volgen en te gaan doen waar diens passie ligt. 

Van leven naar de verwachtingen van anderen, het onderdrukken van eigen gevoelens en verslaving om angsten te dempen naar het roer volledig omgooien, een nieuwe carrière te starten en diens eigen-wijsheid verder te ontwikkelen. 

De enorme behoefte om mensen te helpen en de liefde voor sport leidde tot een loopbaan als personal trainer. Vanuit hier kwam al snel de focus te liggen op een meer holistische insteek middels functioneel bewegen, ademen en leven. 

Met Bobbie ga je aan de slag om de verbinding tussen hoofd en lijf te optimaliseren en disfunctionele patronen in je beweging en leefstijl te doorbreken waardoor jij letterlijk en figuurlijk lekker in je vel komt te zitten.

Renate Boers

Watergieter | Intuïtief coach

Renate kwam tijdens haar werk in de advocatuur en het bedrijfsleven tot het inzicht dat ze steeds meer vanuit haar hoofd leefde en zo vertrok vanuit haar eigen lijf.

Door middel van opstellingen werk werd haar liefde voor lijfelijk werk aangewakkerd en zodoende ging zij zich bekwamen in het daadwerkelijk bewonen van het eigen lijf. Zo heeft zij vele ervaring in en studie gedaan naar bodywork, trauma treatment en systemic constellations. Deze methodieken past zij toe in haar dagelijks leven en in haar ondernemerschap.

Ze gaat graag samen op reis in het lijf en op zoek naar de verborgen verhalen en archetypen in jou en je geschiedenis. Zowel als intuïtief coach als in de vorm van watergieter van zweethut ceremonies gaat zij met jou de diepte in.

In de natuur, in de stilte, tijdens het mantra zingen van liederen, om de stenen en bij het vuur voelt zij zich gedragen en niet meer door hard te werken of haar best te doen, puur door aanwezig te zijn met wat is.  

SoulShoot - Business. Renate Boers
Kopie van IMG_20201122_103138 (1)

Martin Boersma

Vuurhoeder | Watergieter | Koudetrainer

Martin heeft jaren geworsteld met zich niet goed genoeg voelen, met niet kunnen voldoen aan de voorwaarden die, volgens hem, door anderen aan hem opgelegd werden.

Ondanks de rebelse uitingen en uitstralen dat "ie zich nergens iets van aantrok" nog steeds behoorlijk last van het "imposter- syndroom". Altijd die stem in je hoofd die zegt dat je maar doet alsof, toneel speelt.

Martin kon in de zweethut voor het eerst echt volledig ongeremd zelfliefde ervaren. Na zichzelf een leven lang te veroordelen hielp (helpt) het ritueel hem om daaruit te stappen en zichzelf te gaan zien als volwaardig mens.

Helemaal in volmaakte onvolmaaktheid. In contact met moeder Aarde en vader Zon en vooral met zijn eigen wijsheid en kracht.

AHO!

Luister onze podcast