Lievelinge Zomer Retreat - Vuur & IJs

Alles wat jij bent
is welkom

Lievelinge Zomer Retreat

Een prachtige bewustwordingservaring van de krachten in jou

Klik op de afbeelding hieronder om de video te bekijken.

Video afspelen over Foto: Chris Heijmans

Straks wordt je nog ziek!

De moderne samenleving is gericht op gemak, comfort en veiligheid. Contrast mag niet meer bestaan. Open vuur wordt verboden. We zijn bang voor de kou. Straks word je nog ziek!

Het tegendeel is waar:

We zijn te bang ons te branden aan het vuur.
Dus blijven we er uit de buurt.

Door de angst bevriezen we. Energie kan niet meer stromen. Dus blijven we ook maar weg van die kou. Die angst in de ogen kijken, is naar de kou toe gaan. Dat doet te veel pijn.

Dus beschermen we onszelf. Het contrast valt weg. We worden geconditioneerd voor middelmatigheid.

We vergeten diep in en uit te ademen. We stappen vanuit ons volledig geautomatiseerde en geconditioneerde huis van 20ºC. In onze auto met airco. Naar het kantoor waar zelfs de luchtvochtigheid wordt gereguleerd. Onbewust worden we steeds minder flexibel. We maken onszelf onszelf steeds zwakker.

In het Vuur & IJs zomer retreat maak je grote stappen

Om jezelf hierin weer te trainen. Je leert je ademhaling in te zetten om het vuur in jezelf op te stoken. Je gaat weer op een veerkrachtige manier om met àlle omstandigheden. Niet omdat wij je vertellen hoe het moet, maar omdat je zelf ervaart wat voor jou wel en niet helpend is hierin. Daarbij geven wij suggesties, ook om na het weekend mee verder te gaan.

"Je bent hoe dan ook een prachtig
en krachtig mens, ben je in staat
dat zelf te zien?"

Dit gaan we doen:

Duik in het diepe van jezelf!

Na iedere persoonlijke uitdaging volgt van nature een beloning

We dagen je uit op verschillende gebieden. Om echt in contact te komen met het aanwezige vuur & ijs in jezelf. We zoeken extreme omstandigheden op. Met ademwerk, koudetraining en de traditionele finse sauna. We ondersteunen dit met sharing circles rond het vuur, lezingen en individueel consult.

Wij zorgen voor een veilige bedding. Jij gaat je zo volledig mogelijk ontwikkelen.

Hierdoor maak je contact met alles wat in jou aanwezig is en zet je stappen om hier transformatie in aan te brengen.

We ontvangen je op vrijdagmiddag rond 16.00 uur, waarna je de gelegenheid krijgt om je slaapplaats te installeren. We heten je welkom met iets te eten en drinken en checken gezamenlijk in rond een mooi vuur. Hierbij gaan we dieper in op jouw persoonlijke intenties en op de principes van het Vuur & IJs retreat.

Na een warme maaltijd nemen we je mee in de theorie en het programma van dit weekend.

Wat er zit inbegrepen:

Eten & Drinken

Het Lievelinge keukenpersoneel verwent ons dagelijks met twee heerlijke vers bereide vegetarische maaltijden inclusief koffie, thee of water.

We kiezen ervoor om pas later op de dag te beginnen met eten. Om het metabole systeem zo goed mogelijk te ondersteunen is periodiek vasten een onderdeel het programma.

Heb je echt moeite met niet eten in de ochtend, dan is er in overleg altijd een oplossing mogelijk.

Wil je naast dit eten en drinken ook iets anders van de Lievelinge nuttigen, dan kan je dit bestellen en ter plekke afrekenen.

Overnachting op de Lievelinge

Bij de prijs inbegrepen is jouw overnachting in eigen kampeermiddel op ons privé retraiteveld op de Lievelinge. Heb je geen kampeermiddel of wil je wat meer comfort? Dan is er de optie om een plek in de tipi te boeken. 

In de Tipi zijn 3 bedden. Twee door een tussenwand van elkaar gescheiden eenpersoons bedden en een twee persoons hoogslaper. Er zijn dus maximaal 4 plaatsen beschikbaar. Inclusief bedlinnen, handdoek en schoonmaak.Je reserveert een plek door bij je boeking de optie ‘slaapplaats in de tipi’ te kiezen.

Wil je nog meer luxe of ruimte? Kijk dan of er op de Lievelinge nog een fijne huurling beschikbaar is. Deze boek je naast je aanmelding bij ons direct bij de Lievelinge.

Persoonlijke begeleiding

Onze ruime ervaring als coach, trainer en persoonlijk begeleider maakt dat wij oog hebben voor ieder individu in deze retraite. De inhoud kan worden aangepast aan ieders kennis- en ervaringsniveau. Ons doel is om dit weekend voor jou zo waardevol mogelijk te maken. Dat kan alleen als wij hierin helemaal aansluiten op jouw situatie. Na je aanmelding nemen we contact met je op voor een intake. Mocht je voor het boeken al iets met ons willen bespreken dan kan dat ook! Neem hiervoor contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Het enige waarvoor je zelf hoeft te zorgen is dat je er komt

Je zorgt zelf voor de reis van en naar de locatie. We ontvangen je om 16:00 uur op de dag van aankomst. Als je wilt kunnen we je helpen met carpoolen (graag!). Je ontvangt na aanmelding uitgebreide route-informatie. De locatie is met openbaar vervoer lastig te bereiken. Reis je toch met het openbaar vervoer? Dan kunnen we voor je kijken of je bij station Gorinchem kan worden opgehaald.

Camping De Lievelinge

Over de locatie

Camping de Lievelinge is al jaren onze favoriete Nederlandse uitvalsbasis in de zomer. Het is een vrijplaats waar voor iedereen geldt: je bent welkom precies zoals je bent.

Dit is hoe de initiatiefnemers het zelf omschrijven:

“Een creatief Bolwerk voor makers, vrijdenkers, levenskunstenaars & avonturiers van alle leeftijden met een bonte mix van klassiek kamperen, luxe en bijzondere verhuuraccommodaties en seizoenspaleisjes.

Prachtig gelegen in de Betuwe, waar de Linge zich door het landschap heen meandert. Daar in het bos, op een machtig mooi stukje oerklei aan een heerlijk zwemmeer, ligt onze bijzondere biotoop. Een initiatief van acht bevriende en bevlogen ondernemers. De ideale plek voor even helemaal ertussenuit; alleen, met gezin, vrienden of familie. Welkom thuis op onze lievelingsplek, en straks ook die van jou.

De Lievelinge is een zinnenprikkelende plek die je niet bij elkaar verzonnen krijgt, waar we het leven samen vieren. Onze smaakmakers, gastvrouwen, hartbewakers, toverfeeën, boswachters, masseuses, troubadours, artiesten & zweefmeesters maken van ieder bezoek samen met jou een onvergetelijke Lievelinge-ervaring.

You can check out,
but you can never
Lievelinge!

Jouw investering

Vuur & IJs
Zomer retreat

€ 777

Aanmelden voor het eerstvolgende retreat

Vuur & IJs draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders